Kuka olet Tapani Mäkinen?

– Kuka olet?

Tapani Mäkinen, olen syntynyt aikoinaan entisessä pohjois-Kurussa Virtain rajan pinnassa. Siellä heräsi autourheilukiinnostus 60-luvun lopulla, kun Jyväskylän Suurajojen EK (osittain nykyisen Helvetinjärven kansallispuiston alueella) oli reilun 10km päässä kotoa.

80-luvun lopulla innostuin sitten erilaisista toimitsijatehtävistä autourheilun parissa ja 90-luvulla myös hallinnollisista tehtävistä.

– Minkälaisia tehtäviä olet hoitanut Tampereen Urheiluautoilijoissa?

Olen ollut järjestämässä 3 edellisenä vuonna seuran omissa SM-ralleissa kilpailukeskuksen ja huoltoalueen tapahtumia sekä järjestelyitä.
Vaihto-EK:illa olen toiminut mm. sulkumiehenä tai EK:n II-päällikkönä.

Olen ollut toista vuotta mukana seuran hallituksessa ja tänä vuonna toimin hallituksen kokouksissa sihteerinä.

– Suurimmat haasteet autourheilussa nykyään?

Suurimpia haasteita on löytää tekijöitä järjestämään tapahtumia, sekä löytää tarvittavaa rahoitusta sekä kilpailijoille että kilpailun järjestäjille.

– Kuinka neuvoisit tätä juttua lukevaa ottamaan TamUA:an yhteyttä ja liittymään jäseneksi?

Jos olet kiinnostunut osallistumaan seuran toimintaan tai tukemaan sitä, niin lähetä seuralle sähköpostia tamua@tamua.fi, ota yhteyttä seuran hallituksen jäseneen tai johonkin tuntemaasi seuran toimihenkilöön. Myös jäsenyhdyshenkilönä toimiva Minna Myllymäki auttaa.

Minna Myllymäki
puh: 040 837 9379
sposti: mylperit(at)gmail.com

Jäseneksi voit liittyä suoraan lähettämällä netissä täyttämäsi lomakkeen: Liity jäseneksi

 

Kuka olen – sarja esittelee Tampereen Urheiluautoilijoiden jäseniä Internet – sivullamme 

 

MäkisenTapsa_2010


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279