Ralli

037%201

> Mitä on ralli

Tampereen Urheiluautoilijoissa ralli on varmasti yksi aktiivisimmista lajeista tällä hetkellä. Järjestimme 2013 – 2017 vuosittain Ralli SM – sarjan kilpailun, joka on kilpailijoiden toimesta palkittu 2013, 2014 sekä 2015 parhaana SM rallina.

> Tampereen Urheiluautoilijoiden järjestämien rallien kunniataulu

Ralli sitoo paljon resursseja, kilpailun tekemisessä on ”miljoona muuttujaa” ja se tekee siitä varmasti mielenkiintoisen myös toimitsijan näkökulmasta. Voisikin sanoa, että kilpailun järjestäminen vaatii paljon henkilöresursseja, kilpailemisen edellytyksenä on taloudelliset resurssit.

Ralli on suomalaisten kansallislaji, autamme mielellämme Sinua valitsemasi harrastuksen pariin, niin kilpailijaksi kuin toimitsijaksi tai vaikka molemmaksi. Kilpailijaksi halutessasi edellytyksenä on yhdistykseen liittyminen, kilpailujalisenssi  ja rallitutkinto. Seuraan pääset liittymään täältä, Tutkintokalenteri auttaa löytämään koulutusajankohdan.

Toimitsijaksi halutessasi ota yhteyttä kehen tahansa Tampereen Urheiluautoilijoiden henkilöön, tai

Toni Mäkinen
puh: 0400 525 828
sposti: toni.makinen(at)tamua.fi

Lisätietoa rallista Tamuassa

> Erikoiskokeen järjestäminen

> Oikaisuesteiden vuokraus

> Rallitestit

Linkkejä

Säännöt

> Wiki (ohjeet)

Kilpailukalenteri

Ralli SM


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279