Kuka olet Minna Myllymäki?

– Kuka olet?

Olen Minna Myllymäki ja toimin mm. jäsenrekisterin hoitajana TamUAssa.

– Miten kuvailisit osallistumistasi TamUA:n toimintaan?

Liityin Tampereen Urheiluautoilijoihin 1996 tai niillä main. Olenpa puuhaillut niitä näitä toimitsijapuolella tapahtumasta riippuen, toiminut makkaranmyyjänä ja lipunmyyjänä kisoissa, pyörittänyt ravintolatoimintaa markka-aikaan, toiminut ratatuomaripisteissä mm. Ahvenistolla lippumiehenä, raapustellut aikakortteihin AT-asemalla monissa ralleissa lähdössä ja maalissa, katsellut ihmisten puuhailuja järjestysmiehen silmin siellä täällä, Olin kerran ek:n II päällikkönäkin, mutta siitä on jo kauan. Lukuisia toimistohommia kilpailutoimistossa ja pressitoimistossa.

Hallituksessakin toimin jäsenenä useamman kauden ja Jarrupala-lehden parissakin olen ahertanut jo useamman vuoden.

– Miten näet naisena toimimisen yleisesti kovin mies-voittoisan harrastuksen parissa?

Vaikka naisia on vähemmän, ei harrastaminen mahdotonta ole – päinvastoin. Vaihtoehtoja harrastamiseen löytyy kyllä, ja tarvittaessa apua saa helposti.

– Toimit Tampereen Urheiluautoilijoissa jäsenyhdyshenkilönä, miten rohkaisisit henkilöä joka miettii osallistumista toimintaamme jollakin muotoa?

Mukaan vaan, porukka on rentoa ja todella mukavaa.

– Mikä on mielestäsi suurin haaste tulevaisuudessa autourheilun saralla?

Taloudellinen tilanne antaa kyllä oman haasteensa ajankuvaan, mutta erottuminen lukuisten muiden harrastusten joukossa ja ihmisten vapaa-ajasta kilpaileminen on mielestäni se suurin haaste.

 

Kuka olen – sarja esittelee Tampereen Urheiluautoilijoiden jäseniä Internet – sivullamme 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279