Kuka olet Markku Huhtanen?

– Kuka olet?

Markku Huhtanen syntynyt Kokemäellä, olen tehnyt autovaraosakauppaa koko työhistoriani.

1980 perustin Tampereen Varaosamiehet Oy:n ja pyöritin sitä 26 vuotta, myin yrityksen Atoy Oy:lle. Varaosamiehet on nykyisin laajentunut 8 paikkakunnalle. Olin myös perustamassa Osaset autovaraosaketjua 80-luvun loppupuolella. Tampereen Varaosamiehissä oli minun aikanani parhaimmillaan 15 henkeä töissä. Varaosakaupan jälkeen harrastelin työkalukauppaa.

Olen myös ollut aktiivinen yrittäjäjärjestössä, tälläkin hetkellä olen Lielahden Yrittäjien ja Tampereen yrittäjien puheenjohtajana.

 

– Minkälaisia tehtäviä olet hoitanut Tampereen Urheiluautoilijoissa?

Olen ”nuori” TamUA:lainen tulin mukaan rallin järjestelyihin 2013 Lielahden Yrittäjien kautta, sitten TamUA:n jäseneksi ja hallitukseen, nyt hallituksessa ja tvk:ssa toinen kausi menossa.

Olen nyt tekemässä kolmatta Pirelli rallia, teen sopimuksia ja hoidan lobbausta eri suuntiin, markkinoinnilla kerään rahaa rallin tekemiseen.

Tänä vuonna otin vastaan Pirelli rallin talousvastuun ja Rallirannan isännöinnin.

 

– Suurimmat haasteet autourheilussa nykyään?

Suurimpina haasteina on tekijöiden pula ja jäsenistön ”ukkoutuminen”, minä itse mukaan lukien.

Seuran talouden ylläpito on suoraan verrannollinen kilpailutapahtumiin, jos ei plussalle meneviä kilpailuja pystytä tekemään ei tule seuralle myöskään tuloja, jäsenmaksut on vain rikka rokassa seuran taloudessa.

Olisinkin mieluusti tuomassa TamUA:lle uusia asioita seuran eteenpäin viemiseksi:

Missio =  toiminta-ajatus, yhdistyksen perustarkoitus ja ydintoiminta.

Visio = unelma, visio on arkijohtamisen peruskivi myös yhdistystoiminnassa, visio on jotakin mitä jäsen haluaa saavuttaa ja joka innostaa häntä yhdessä tekemään yhdistyksen eteen ilman taloudellista hyötyä.

Strategia = yhdistyksen pitkän tähtäimen kehityssuunnitelma sen avulla saavutetaan voimavaroja ja kykyä suunnitella kilpailutapahtumia. Strategian tavoite on tyydyttää sidosryhmien ja kumppanien odotukset.

Onneksi jonkinlainen uudistustyö on saatu liikkeelle, talouteen on alettu kiinnittää huomiota enemmän, sääntöuudistus on loppusuoralla, uudet kotisivut avattiin vuoden vaihteen jälkeen.

Ajatukseni olisi että TamUA:n omistamat Ralliranta ja osakehuoneisto muutetaan ns. ”lihoiksi” sopivan hetken tullen. Tilalle hankitaan halli-harrastus-toimisto-varasto-kokoustilat, kaikki saman katon alle, siellä nuoret pääsisivät tekemään ja harrastamaan autojen kanssa, sitä kautta saadaan uusia nuoria jäseniä mukaan.

Kannan huolta myös suorituspaikoista, Kaanaasta on miltei kaikki autourheilu ajettu pois, asialle pitäisi saada jonkinlainen sopu aikaiseksi.

– Kuinka neuvoisit tätä juttua lukevaa ottamaan TamUA:an yhteyttä ja liittymään jäseneksi?

Paras tapa on liittyä jäseneksi ja tulla mukaan seuran tapahtumiin, yhteyttä voi myös ottaa puheenjohtajaan ja hallituksen jäseniin. S-posti tamua@tamua.fi on myös helppo tapa.

Nytkin kaivataan niitä tekijöitä Pirelli ralliin!

 

Kuka olen – sarja esittelee Tampereen Urheiluautoilijoiden jäseniä Internet – sivullamme 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279