Jäsentiedote 2-2022 16.2.2022

Jäsenmaksut on herättänyt keskustelua, jäsenmaksujen lähettämisessä häikkää, alla ohjeistus maksamiseen. Uusi postitus on myös tulossa.

Jäsenmaksu kannattaa maksaa verkkomaksuna KITI:ssä, jotta jäsenmaksu kirjautuu saman tien maksetuksi ja kilpailijalisenssin osto on mahdollista heti jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Jäsenmaksu maksetaan KITI-järjestelmässä kohdassa Omat tiedot –> Perustiedot –> Etusivu. Otsikon Jäsenyys alla näkyy sininen Maksa jäsenmaksu-linkki. KITI-järjestelmässä on käytössä Verifone BlueCommerce – maksupalvelu, joten verkkomaksu onnistuu usean verkkopankin kautta.

Jäsenmaksulasku tulee sähköpostilaskuna, mikäli jäsenen KITI-tiedoissa on sähköpostilaskutus sallittu. Jäsenmaksulaskun sähköpostilla sallineet – tarkistakaa myös sähköpostilaatikon roskapostit, lasku on saattanut mennä sinne. Maksathan jäsenmaksun laskussa näkyvälle AKK-Motorsport ry:n tilille ja käytät laskussa näkyvää viitenumeroa, jotta maksu kirjautuu KITI:n oikein.

Huomioithan, että mikäli maksat jäsenmaksun laskun tiedoilla verkkopankissa, maksun kirjautumiseen menee pankista riippuen 2-4 pankkipäivää.

Paperiset jäsenmaksulaskut niille jäsenille, ketkä eivät lähetys päivään mennessä ole jäsenmaksulaskuaan maksaneet tai saaneet jäsenmaksulaskuaan sähköpostitse, on lähetetty 31.1.2022.

Hei!

Paperiset jäsenmaksulaskut on lähetetty maanantaina 31.1.2022. Lähetyksessä on ilmennyt teknisiä ongelmia, jonka vuoksi osaa seuroista paperiset laskut eivät ole tavoittaneet. Ongelmaa ratkaistaan parhaillaan ja uusintalähetys suoritetaan tämän viikon aikana.

Jäsenmaksulaskun maksaminen KITI-järjestelmässä on mahdollista normaaliin tapaan.

Pahoittelut aiheutuneesta haitasta!

Ystävällisin terveisin,

Jenni Kuisma

Seurapalvelusihteeri

Secretary

Club & Member Services

************************************

Liitteenä Scandic-tarjous voimassa 2022, nyt voit kolmessa eri kylpylässä käydä ”pulikoimassa”, Scandic Nokia, Aulanko ja Laajavuori, liitteenä tarjous.

AKK:n ID-tunnuksella voit saada TamUA:n jäsenedun.

************************************

terv. pj.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279