Meidän seuran jäsenkysely

Hyvä Tampereen Urheiluautoilijat ry:n jäsen.

Yhdistyksemme on saanut AKK:lta käyttöön jäsenkyselyn jonka tulosten pohjalta olemme kehittämässä toimintaamme.
Kehitystyöhön lähdettäessä on hyvä selvittää lähtötilanne, Teillä on nyt merkittävä rooli määrittää kuva nykyisestä tilanteestamme sekä antaa suuntaviivoja, mitä haluatte seuramme olevan tulevaisuudessa.

Toivomme että pystytte varaamaan kyselyyn vastaamiseen riittävästi aikaa ja antamaan sanallisia vastauksia varsinkin toiminnan haasteisiin, ne ovat nyt tärkeässä roolissa tulevaisuuden viitoittamisessa.

Kyselyyn pääset vastaamaan allaolevasta linkistä, klikkaa linkkiä ja anna sen jälkeen salasanasi, joka on toimitettu sähköpostiisi, niin kysely aukeaa.

Ellet ole saanut ko. olevaa jäsenpostia, ota yhteys jäsenyhdyshenkilöömme:

Minna Myllymäki
puh: +358 40 837 9379
sposti: mylperit(at)gmail.com

Terveisin Tampereen Urheiluautoilijat ry:n hallitus

 

Kysely avautuu: 17.1. klo 00.00-

Kysely sulkeutuu: 31.1. klo 23.45

Kyselyn linkki: https://my.surveypal.com/Tampereen-Urheiluautoilijat–Jasenkysely

Tietojenkäsittely

Tietoja käsittelee AKK:ssa nuorisopäällikkö Rosa Pietikäinen  | rosa.pietikainen@autourheilu.fi | 050 476 5463. Liitto hyödyntää kyselyn tuloksia, mutta kuitenkin niin että seura ei yksilöidy tuloksista.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279