Jäsentiedote 1-2022 1.2.2022

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!
Korona rajoitukset on vielä estänyt kokoontumisia, maaliskuussa kaiketi pitäisi vapautua, jos on pääministeriä uskominen.
Toiminta on kuitenkin TamUA:ssa käynnistynyt.
*Hallitus on järjestäytynyt, jatkaa entisellä kokoonpanolla.
*TamUA:n kirjanpito 2021 on valmistunut, kirjanpidon teki Tampereen DS Palvelu Oy ja tekee myös jatkossa, seuraava askel on tilintarkastus.
*Rallitestien talvijakso käynnistyy 2.-4.2.2022.
*Kopiokoneen leasing-sopimus ja huoltosopimus on irtisanottu, päättyy 14.9.2022, pääsemme irti kalliista sopimuksesta.
*Tampereen kaupungin toiminta-avustusta on haettu 6000, katsotaan saadaanko se 1000 €.
*Jäsenmaksu laskutus tälle vuodelle on erääntynyt ja jonkin verran jäsenmaksuja on maksamatta, muistuksena.
Tampereen Pistejäärata ajetaan keskiviikkona 9.3.2022 Pyynikin Urheilukentällä.
Viikolla 6 kutsun tekijöitä kerholle palaveeraamaan Pistejään tekemisestä, toivonkin, että nyt myös sieltä nuoremmasta jäsen kunnasta saataisiin uusia tekijöitä opettelemaan Pistejään tekemistä. Tämä on TamUA:n seniorien toivomus.
Pistejää on kilpailuna tärkeä TamUA:n talouden kannalta, se antaa onnistuessaan sitten taas euroja seuran kehittämiseen.
Tälle vuodelle meillä on useamman ajosimulaattorin hankinta suunnitelma ja se helpottaa sitten niiden hankinnan aikaistamista jos Pistejää tuottaa taloudellisesti kuten muinakin vuosina.
Hallitus
tamua@tamua.fi

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279