TamUA – 2016

Puheenjohtajana jatkaa Hannu Koivumäki.

Pirelli-Ralli oli taas Ralli SM:n viimeinen osakilpailu.

Pirelli-Rallin lähtö ja maali oli Tampereen keskustan ytimessä Koskikadulla. Yleisöerikoiskoe EK1 ajettiin Teivon Ravikeskuksessa perjantai-illalla, siitä kilpailijat jatkoivat sitten vielä Pengonpohjaan EK2 joka ajettiin pimeässä. Mukana oli myös ulkomaisia kilpailijoita.

Pirelli Ralli 2016 oli myös Henri ”Henkka” Toivonen Memory kilpailu. Kilpailun suojelijana Timo Antikainen Tampereen elinkeinojohtaja.

Pirelli-Rallin 2016 voittajapari Juha Salo ja Marko Salminen.

2016 lopetettiin kerholehden Jarrupala toimittaminen, osoittain sen kustannusten vuoksi, mutta myös sen takia että nettisivut päätettiin laittaa uuteen uskoon ja kaikki tieto julkaistaan jatkossa siellä. Ainostaan SM rallista tehtiin lehti.

2016 alettiin myös TamUA:n sääntöjen uusiminen.

Maan vanhin Urheiluautoilijat-yhdistys TamUA täyttää kunniakkaat 60 vuotta 29.11.2016.

Juhlat pidettiin Siperiassa Juvenes-ravintolassa 26.11.2016. Paikalle oli kutsuttu autourheilun vaikuttajia ja seuran jäseniä.

2016 Pistejäätä ei ajettu, ei lupaa kaupungilta.

Markku Huhtanen sai neuvoteltua Pyynikin Urheilukentällä ajettavasta Pistejäästä hyväksynnän Tampereen apulaispormestri Anna-Kaisa Heinämäeltä, että kisa voidaan ajaa 2016, mutta sitten luistelijat ottivat ylivallan ja kisaa ei voitu ajaa.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279