TamUA – 2015

Puheenjohtajana jatkaa Hannu Koivumäki, vpj. Heikki Helin

Viime vuoden tapaan Pirelli-Rallia markkinointiin Hot Rod & Rock Show:ssa 25.-26.4. Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Kevätkokous 27.4. klo 18.30 kerholla.

Speedway GP Ratina 16.5. sielläkin markkinointiin.

Rallirannan maalaustalkoot pidettiin lauantaina 13.6. Uudisrakennus on valmistumassa, joten pitää saada väri pintaan.

TamUA:n ratapäivää Ahvenistolla vietettiin 14.6. Kiirettä piti puheenjohtajallakin kun piti saada sääntöjen vaatimus rataleiman säilyttämiseksi, Äijön Markun Historic-Escortilla se onnistui.

Rallin perustoimitsijakoulutus kerholla keskiviikkona 10.6. Janne Karhusen vetämänä.

TamUA:n ylimääräinen yleinen kokous pidettiin maanantaina 15.6.2015 klo 18.30 kerhohuoneella.  Asialistalla yhdistyksen sääntöjen muuttaminen, kiinteistön Ralliranta kiinnitys- ja lainavaltuuksien myöntäminen hallitukselle.

Media sai kyytiä testi-EK:lla 24.9. kopin ottivat ja paikalle oli saapuivat Yleltä Katri Rauska, Radio SUN Juha Koivunen, Sydän-Hämeen Jari Ojsanen ja Ylöjärven Uutisten Petri Karvinen.

Pirelli-Rallin kilpailukeskus sijaitsi Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

Kahdeksan kansallislippua juhlisti Pirelli Rallin kilpailukeskusta, kun Ralli SM-sarja saatettiin päätökseen Tampereella 25.-26.9. Kisa oli totutun vaativa, mutta voittokamppailusta ei muodostunut jännitysnäytelmää, niinpä Tamulikin saattoi esittää Juha Salolle mestaruusonnittelut jo lauantain tauolle tultaessa. Yleisöerikoiskoe EK1 ajettiin Teivon Raviradalla perjantai-illalla, katsojia oli rapiat tuhat henkeä.

Suru-uutinen entinen puheenjohtaja Olli Niemi menehtyi 6.10.2015.

TamUA:n Pikkujoulukalaasit pidettiin lauantaina 5.12.2015 klo 18 Tampereen Navigaatioseuran kerhotiloissa Tammerkosken niskalla Pajasaaressa. Perinteiset palkitsimiset alkoi klo 20.

TamUA valittiin 2015 jo kolmannen kerran vuoden parhaaksi SM-rallin järjestäjäksi.

2015 Pistejäätä ei ajettu.

Tampereen apulaispormestari Olli-Poika Parviainen torppasi.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279