Aleksi Röyhkiön vauhti kasvaa

Täytyy todeta, että ainoana TamUA:n edustajana rallin juniori SM-sarjassa ja sen Nuorten Cupissa kilpailevan Aleksi Röyhkiön vauhti on kisa kisalta puolella parantunut. Ensimmäistä rallikauttaan Cupissa, jossa kuljettajat ovat 15 – 17 vuotiaita ja kartturit ajokortillisia, kurvaileva Aleksi sijoittui sarjan avauskilpailussa Heinolassa kahdeksanneksi, kuukautta myöhemmin Limingassa sija oli jo neljäs ja nyt toukokuun puolivälissä ajetussa kolmannessa osakilpailussa, Salon Teijo Talot rallissa, sijoitus jälleen puolella petraantui eli oli toinen. Olisiko tasaisen vauhdin taulukolla mitattuna seuraavaksi tulossa voitto?

Aleksi Röyhkiö
Aleksi Röyhkiö – Kari Kemppinen

 

Kilpailu kokonaisuudessaan sujui hienosti, kolme pohja-aikaa ja voittaja, kaikkia kauden osakilpailuja hallinnut Laukaan Niko Valkonen jäi enää vain 9 sekunnin päähän. Aiempien osakilpailuiden kakkosen Joonas Huovisen Aleksi sen sijaan nitisti 7 sekunnilla. Luokan kärkitaisto on tasaista ja vauhdin kovuutta penkkaväkikin esimerkiksi Salossa yleisesti hämmästeli. Tasaisuutta korostaa vielä se, että kolmella kärkikuljettajalla on samanlainen auto – Renault Clio.

Tarpeellisena apuna ja siirtymien ajamisesta huolehtimassa Aleksilla on kokenut II-ohjaaja Kari Kemppinen Mikkelistä. Kovasta vauhdista ja erittäin vaativista teistä huolimatta Aleksi ei myöntänyt varsinaisia happipaikkoja reitillä kokeneensa.

Pistetilanne kolmen osakilpailun jälkeen

  1. Niko Valkonen, LMM 59 p.
  2. Joonas Huovinen, K-KUA 44
  3. Aleksi Röyhkiö, TamUA 29

Sarjan seuraavat osakilpailut ajetaan elokuussa Kiteellä ja lokakuussa Lapualla.

Janne Karhunen ja OOVEE

Lisää tiimistä: www.royhkio.fi


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279