TamUA tiedote 10.8.2021

Nyt kun kesälomat on jota kuinkin saatu pidettyä, on aika luoda katsaus syksyyn.

Hiljaiseloa ei kesällä kuitenkaan TamUA:ssa ole pidetty.

*Niemen Matin johdolla on ajettu Karting-jässäreitä Kaanaan Karting-radalla.

*Rallirannan kauppakirja allekirjoitettiin 2.7.2021 ostajina olivat Helsinkiläinen vähän yli nelikymppinen pariskunta, he voittivat tarjouskaupan. Kauppasumma 205.000 € talletettiin pankkiin kun välityspalkkio oli maksettu pois.

*Rallirannan kaupan yhteydessä maksettiin Osuuspankin laina pois, jota oli jäljellä n. 23.500 €, nyt seura on velaton.

*Motorsport Solutions Finlandin rallitesteissä ollaan myös aktiivisesti oltu:

Syyskuussa on vielä monena päivänä tulossa testejä, jos haluat tulla mukaan niin ilmaise halukkuutesi joko Pekka Järvenpäälle p. 0400734685 tai Toni Mäkiselle p. 0403022550, testeistä maksetaan kilometrikorvaus.

*Difting-kilpailu 7.8. päätettiin perua epävarman Korona-tilanteen johdosta, sekä paikan puuttumisen takia.

*Syyskaudelle on suunnitelmissa ralli/kilpa-autonäyttely, tälle näyttelylle etsitään idea nikkareita, joten ilmoittaudu mukaan, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen millainen tapahtumasta voisi tulla. Ainakin Harri Välimäki ja Elias Kivitila ovat ennakkoon olleet halukkaita tähän toimikuntaan.

Ilmianna itsesi tamua@tamua.fi

*MUTTA kaikkein tärkein asia on nyt varaston lopettaminen Sammon valtatie 70 osoitteesta, varaston vuokrasopimus on irtisanottu päättyväksi 31.8.

-TamUA on ostanut 6 m varastokontin vaihtolavakiskoilla, jonka Niemen Antti tuo Sammon valtatielle torstaina 12.8. Kontin ostohinta oli 2500 €, kontti maksaa itsensä takaisin 5 kk:n vuokrilla jota varastosta olemme maksaneet.

Varaston tavarat lastataan konttiin ja kontti siirretään sitten Turjankadun pihalle ja se tulee olemaan raskaan tavaran varastona siihen saakka kunnes Turjankadun osakkeet realisoidaan (ehkä 2023 loppupuolella) sitten hankitaan ne uudet toimitilat johon saadaan sitten kaikki saman katon alle.

Lisäksi Turjankadun toimisto siirretään kerhotilan puolelle ja toimistoon otetaan kevyempi tavara varastoitavaksi.

NYT sitten tarvitaan jäseniä talkoilemaan, tässä on vajaa kolme viikkoa kun varasto pitää olla tyhjä, ilmianna itsesi kun haluat tulla siirtämään varastoa: tamua@tamua.fi ja kerro päivät jolloin pääset talkoileen.

*Vuosi ilman ek:n tekemistä ei ole mitään autourheilu toimintaa, joten menemme talkoileen Urjalan Historic-rally HRT la 11.9, EK on Vesilahden suunnalla ja päiväaikaan. Jos kiinnostuit tulla tekemään ek:ta ota yhteys Pekka Järvenpäähän p. 0400734685 . Talkoilusta maksetaan kilometrikorvaukset.

TamUA

Hallitus

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279