Jäsentiedote 4-2021

Jäsentiedote 4-2021
 
*Pistejää ajettiin maaliskuussa, seuran kassaan jäi pieni voitto, live-streamaus keräsi yli 27500 katselukertaa ja on vielä katsottavissa: https://www.youtube.com/watch?v=aboXBkATFWI
 
*Tampereen kaupungin toiminta-avustusta saatiin 1000€.
 
*TamUA:n toimistolle hankittiin käytetty ja huollettu yritystason tietokone ja siihen ohjelmat.
 
*TamUA osallistui maanantaina 26.4.2021 Hymyä tv-sarjan kuvaksiin Teivon Ravikeskuksessa, tv-elokuvan tuottajana on Hihhihhii Oy, tositapahtumiin perustuva fiktiivinen elokuva kertoo Urpo Lahtisesta 70-luvulla, elokuva tulee jakeluun keväällä 2022.
 
–TamUA:n tiimissä ajoi Pekka Niemi Datsun 100A, Toni Sinkkonen Datsun 100A, Elias Kivitila BMW 2002, Harri Välimäki ”Mosse” Elite, Sami Salo Ford Escort MKI Lempäälä, Matti Niemi hän ajoi Markku Alenin Volvo 142-sarjan autolla, auto saatiin lainaan Jussi Eskeliseltä, Matti näytteli Tuisku Urpialaa, mukana oli myös Petteri Lumion Ford Cortina ”tähtisilmä” (auton toi paikalle Markku Äijö) autolla ajoi Aku Hirviniemi (Urpo Lahtinen), stuntti kuskina välillä ajoi Jere Salo Lempäälä.
 
Talkoissa mukana oli radan ja varikon rakentamisessa TamUA:laisia: Janne Karhunen, Markku Kuusijärvi, Arto Saarilahti, Pekka Järvenpää, Jyrki Joensuu, Heikki Helin ja Toni Mäkinen.
 
Paikalla oli Tamuan Tamuli Esko Koiranen, TamUA:n lippu vaan on karkuteillä, jos joku tietää missä lippu luuraa, voisi tuoda kerholle.
 
Katsomoon oli ilmoittautunut myös joukko TamUA:laisia katsojia ja tietenkin paikalla oli myös varikkotytöt, he olivat pukeutuneet TamUA:n haalareihin.
 
ISO KIITOS KAIKILLE!
Paikalla oli myös median edustajia.
 
*Tampereen Urheiluautoilijat ry:n kevätkokous pidetään torstaina 29.4.2021 klo 18.30, paikka TamUA:n kerhotilat.
 
Asialistalla sääntöjen määräämät asiat ja hallituksen esitys Rallirannan myynnistä.
 
Vuoden 2020 palkintopytyt jaetaan n. klo 19.30
 
Kevätkokous pidetään korona turvallisesti, osallistujille kasvomaskit ja käsidesit löytyy paikanpäältä.
—————————————-
AVI 15.3.2021
Aluehallintovirasto linjaa, että yhtiökokouksiin ja muihin vastaaviin sääntömääräisiin tai lakimääräisiin kokouksiin, joihin lähtökohtaisesti voivat osallistua vain yhteisön jäsenet sekä kutsuttuina eräät muut, ei pääsääntöisesti enää sovelleta yleisötilaisuuksia koskevia kokoontumisrajoituksia. Tämä koskee esimerkiksi asunto-osakeyhtiöitä, osakeyhtiöitä ja osuuskuntia sekä rekisteröityjä yhdistyksiä. Pääsääntöisesti näitä kokouksia ei enää tulkita yleisötilaisuuksiksi tai yleisölle avoimiksi kokoontumisiksi kokoontumislaissa tarkoitetussa mielessä.
—————————————————-
*LCR-Pengonpohja ajetaan sunnuntaina 16.5.2021, kisaan tarvitaan vielä tekijöitä, kisa ajetaan ilman yleisöä. Tekijäksi voi edelleen ilmoittautua:
*Hallitus suunnittelee myös Liikenne kilpailun tekemistä, jäsenistöstä etsitään halukkaita tekijöitä, ilmoittaudu tamua@tamua.fi
 
*Jäsenmaksuja on tälle vuodelle edelleen maksamatta, hoitanette ajantasalle! Kätevin tapa maksaa KITI:ssä:
 
*Seuraava hallituksen kokous 11.5.2021
 
Hallitus
 

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279