Jäsentiedote 6-2021

*Ralliranta laitettiin myyntiin kevätkokouksen päätöksellä 29.4.2021.

-välityssopimus myynnistä tehtiin Kiinteistömaailma Kangasala ja käytännön toteutuksen hoiti heillä Pirkko Riepponen. Kauppa toteutettiin tarjouskaupalla joka onnistui yli odotusten, lähtöhinta 157.000 € ja tarjouskauppa saatiin päätökseen sunnuntai-illalla 13.6.2021, hallitus hyväksyi korkeimman tarjouksen joka oli 205.000 €. Kauppakirjat allekirjoitetaan lähiaikana, korkeimman tarjouksen tekijä on Pirkanmaan ulkopuolelta. Kauppa toteutui myöskin nopealla aikataululla eli vähän yli kaksi viikkoa, kauppaa tietenkin edisti myös hyvät kuvat ja esittelytekstit.

Ei tehdä tästä nyt numeroa kuten Tamperelaiset sanoo!

Kuitenkin jäsenistö voi onnitella itseään hyvästä päätöksestä joka tehtiin kevätkokouksessa. Kaupan ajoitus ja toteutus osui oikeaan aikaan ja tarjoajia/ kiinnostuneita oli useampia. Ensimmäisessä näytössä paikan päällä kävi 15 henkilöä.

Kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen hallitus pyytää verottajalta ennakkopäätöksen myyntivoittoverosta joka ennakkoselvitysten mukaan yleishyödyllisellä yhdistyksellä pitäisi olla verovapaa, mutta varmistetaan. Verottajan päätöksen jälkeen katsotaan mihin kauppasumma sijoitetaan tuottamaan ja odottamaan tulevaa toimitila hankintaa. Kauppasummasta jää sievoinen summa yhdistyksen tilille kunhan välityspalkkio, lainan maksu, kiinteistövero ym.tuunaus kulut on vähennetty.

*Difting-kilpailu on siirretty ajettavaksi 7.8.2021 mutta ei ole lainkaan varmaa, että kisa pystytään tekemään ja meiltä puuttuu paikkakin kun Messukeskukseen ei päästä ajamaan. Lisäksi meillä ei ole tällä hetkellä tekijöitä kilpailun tekniseen toteutukseen.

*Seuraava isompi steppi on varastosta luopuminen, hallitus on suunnitellut, että varasto irtisanotaan heinäkuun lopussa ja sitten se pitää olla tyhjä elokuun lopussa. Osa tavarasta tuodaan kerholle, nykyinen toimisto siirretään kerhotilojen etuosaan, täten saadaan varastoitavalle tavaralle tilaa tämän hetkiseen toimistoon, lisäksi pihalle ostetaan 6 m kontti johan varastoidaan raskaampi tavara. Joten tähän muuttoon tarvitaan jäsenistöä tekemään muutto talkoita. Tästä informoidaan kun päivämäärät varmistuu.

*Tamuan Tamulit joukkue oli ajamassa Classic-liigaa Hollolan Kukonkoivussa 6.6.2021 valitettavasti joukkue ei päässyt jatkoon.

*Tamuleita oli Kokemäen JM-kisoissa edustamassa Jukka Helenius, Matti Niemi ja Antti Hirvonen. Parhaiten Tamuleista menestyi Jukka Helenius sijoittuen pappa luokan a-finaalissa 7:ksi.

*Tamulit-karting jässärit ajettiin eka kerran 8.6 paikalla 8 kuljettajaa.

Seuraava kisa cup kisa Kaanaa Kartingissa 22.6 klo 18.30.

Seuraavat kisat ajetaan 6.7 ja 20.7 ja elokuussa 3.8 ja 17.8.

Jos olet kiinnostunut lähteen ajamaan Kaanaaseen jässäreitä niin ilmoittaudu Matti Niemelle,

puh. +358407475597/ matti.niemi77@gmail.com

Matti kertoo kustannukset, mukaan mahtuu vielä.

*Katsaus kilpailutoimintaan 2020-2021

-keväällä 2020 järjestettiin TamUA eRalli – Open, kuskeja melkein 200

-12.9.2020 järjestettiin Tampere Drift Battle, yleisöä paikalla n.1000 katsojaa

-10.3.2021 järjestettiin Pistejäärata ilman yleisöä mutta kisa striimattiin nettiin katsojia yli 27000.

-16.5.2021 LCR-Pengonpohja kuljettajia yli 80, kisa toteutui onnistuneesti ja tehtiin ”melkein” omalla porukalla.

Voimme todeta, etkyllä korona-aikanakin on voitu toteuttaa yhtä sun toista, tätä on hyvä jatkaa.

Hallitus


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279