Ralliranta on myyty, kauppakirjat allekirjoitettiin 2.7.2021

Ralliranta päätettiin laittaa myyntiin kevätkokouksen päätöksellä.

————————————————————————————————————

Neejärven rannalla Orivedellä sijaitseva Ralliranta asetetaan vuokrattavaksi seuraavin ehdoin:

Vuokrausehdot:

1. Vuokraajana Tampereen Urheiluautoilijat ry

2. Vuokrauksen kohde: Ralliranta, osoite Juurakko 445, Orivedellä Neejärven rannalla (matkaa Oriveden keskustasta 13 km.)

Hirsimökki 38 m2, 2 mh+tupa, lasitettu iso veranta joka käy kesällä yhdestä huoneesta, hirsisauna ja takkahuone rannassa, varastorakennus jossa kompostoiva käymälä, mökin edessä iso ulkoterassi, josta portaat saunalle. Tontilla on ulkovalot. Lämmitys päämökissä: varaava takka, ilmalämpöpumppu, makuuhuoneissa sähköpatterit,
saunan takkahuoneessa ilmalämpöpumppu.

3. Tontti rakennuksineen on vuokraajan käytössä, mökissä on peruskalusteet ja astiat, ”jenkkijääkaappi”, liesi, mikro, tiskipöytä tiskialtaalla, TV, soutuvene.

Liinavaatteet, pyyhkeet ja wc-/talouspaperit eivät kuulu vuokraan.

Vuodepaikkoja on päämökissä 5 ja saunan takkahuoneessa 2.
Tontilla on kantovesi järvestä, päämökissä on tiskiallas, ruokavesi pitää tuoda itse mukana. Vuokralainen huolehtii kohteen kiinteistöhuollosta, kuten siivous, jätehuolto, käymälän tyhjennys tarvittaessa 1-2 kertaa vuodessa, yms.

Vuokra-ajan päätyttyä vuokralaisen tulee jättää kiinteistö ja ympäristö siinä kunnossa kuin se oli vuokra-ajan alkaessa.

TamUA huolehtii, että tontilta kaadetaan tarvittaessa takkapuuainesta jotka pätkitään, vuokralainen huolehtii pilkkomisesta, käytössä on halkomakone, puut kuivuvat kesä-toukokuussa, ovat sitten seuraavana vuonna poltettavissa. Puuvarastossa on merkittynä, mistä voi ottaa käyttöpuut.

Hinnat:
1. Viikkovuokraus jäsenille, vaihtopäivä maanantai klo 12
Hinta: kesä-heinä-elokuu 500 €/viikko, muina aikoina 350 €/ viikko, maksu aina etukäteen.

2. Viikkovuokraan kuuluu sähkö.

3. Vuosivuokraus 1.4. – 31.3. jaksolla, vuokrahinta 5520 €/ vuosi + sähkönkulutus (arvio n.600
€/vuosi), vuosivuokra voidaan jakaa maksettavaksi kuukausittain, tai maksaa etukäteen.

4. Vuosivuokraaja maksaa kahden kuukauden vuokravakuuden etukäteen, voi maksaa myös koko vuokrakauden etukäteen, jolloin vuokravakuutta ei tarvitse maksaa.

5. Vuosivuokrasta tehdään kirjallinen vuokrasopimus.

6. Avaimista sovitaan erikseen, vuokralainen ei saa vuokrata mökkiä eteenpäin.

Tämä on koemarkkinointi sitoumuksetta, halukkaat voivat varata haluamansa viikon/viikot/kuukauden/kuukaudet/kauden.

Jos tulee useampia varauksia samalle viikolle suoritetaan
arvonta. Varaukset pitää antaa 15.3.2021 mennessä, hallitus tekee niiden pohjalta päätöksen. Voit ilmaista halukkuutesi ja ajankohdan sähköpostiin: tamua@tamua.fi tai p.0400233766

Tampereen Urheiluautoilijat ry:llä on kiinteitä kuluja kiinteistöstä: sähköt, kiinteistövero, palovakuutus, tiemaksu, nuohous, jätehuolto, ylläpitokunnostusta, laitteiden uusintaa ym. ja tietenkin vuokratulosta maksetaan myös asiaan kuuluvat verot.

Viikkovuokrauksen aloittaminen on taloudellisesti mahdollista, kun 12 viikkoa varauksia / kalenterivuosi täyttyy. Mikäli jäsenistöltä viikkovuokra-aikoja ei tule riittävästi, Ralliranta on vuokrattava vuosisopimuksella ajalle 1.4.2021-31.3.2022.

Viikkovuokrauksien käytännön järjestämiseksi hallitus nimeää vapaaehtoisista muodostettavan Ralliranta – työryhmän. Työryhmä vastaa kiinteistön kunnossapidosta ja säännöllisistä tarkastuksista, polttopuiden riittävyydestä ja avaimien vaihdoista sekä hallituksen toimeksiannosta hallinnoi Rallirannan varauskalenteria.

Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua työryhmän toimintaan samoin menetelmin kuin ilmoittaudutaan vuokraajaksi.

Rallirannan vuokrauksesta on lähetetty s-postia 26.1.2021 jäsenille, joiden s-postiosoite on jäsenrekisterissä. Jäsenet joita tämä s-posti tiedote ei tavoita, saavat helmikuun ensimmäisellä viikolla asiasta kirjepostia.Katsotko Sinä tätä  maisemaa kesällä 2021?

> Lisää kuvia


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279