Jäsentiedote 3-2023/ 11.3.2023

**45. Tampereen Pistejäärata saatiin tehtyä loistavissa olosuhteissa, oli hyvä sää, kovat kuskit, hieno yleisö ja ennen kaikkia riittävästi toimitsijoita oman seuran väkeä ja ulkopuolisia.

Lippuja myytiin ennätysmäärä 1041 kpl ennakossa, portilla 141 kpl ja yrityslippuja 47 kpl, yhteensä 1229 kpl, tämä on aika hyvä tulos 200 €:n panostuksella maksettua mainontaa, makkaraa myytiin 1800 kpl.

Lupasin mukana olleille tekijöille, että jos 1000 lippua menee, tämän lupauksen pidän ja kevään aikana siitä sitten ns. perästä kuuluu…

TamUA:n kassa kiittää saatiin sievoinen summa.

Vielä kerran Pistejäärataa Pyynikillä…tämä nyt kai sitten oli viimeinen kerta, urheilukentälle tulee keväällä uusi pinnoite maksaa 350.000 € sanoivat Liikuntatoimessa, että eivät uskalla enää sinne päästää ajamaan. Nyt sitten meillä etsinnässä uusi paikka, vähän siitä on jo hajuakin, siitä sitten lisää kun paikka löytyy, vinkkejäkin otetaan vastaan.

Pistejään vastuuhenkilöiden kanssa pidetään palaveri ja käydään tekeminen vielä läpi, siitä tulee sitten kutsu.

ISO KIITOS KAIKILLE TEKIJÖILLE, erittäin ISO KIITOS Pekka Järvenpää ja Hannu Koivumäki, saitte hienon jään aikaiseksi! Järjestelyistä on tullut myös paljon kiitosta niin kuskeilta, kumppaneita ja yleisöltä.

Myös kuuluttaja Kenny Stålhammar ja kommentaattori Arto Grönroos hoitivat tapahtuman hienosti eetteriin, alussa oli pientä ongelmaa äänen kanssa mutta sekin ratkesi nopeasti kun syy selvisi.

**Koulutustoimintaa jatketaan, alkuvuodesta seura koulutti 8 uutta järjestyksenvalvojaa, he ovat korttinsa jo saaneet.

Nyt 1.4.2023 on nopeuden perustoimitsija koulutus TamUA:n kerhotilat, ilmoittautuminen KITI:n kautta. Lisää koulutuksia järjestetään, kun saadaan sovittua.

**Torstaina 27.4.2023 pidetään TamUA:n kevätkokous, sääntömääräiset asiat.

**Toukokuulla on tarkoitus järjestää retki johonkin yksityiseen rallimuseoon.

**Jäsenmaksuja edelleen maksamatta, johtuu kai osaksi siitä, että lasku ei ole saapunut perille, ensi viikolla lähetetään vielä uudelleen maksamattomille sähköpostiin, katsokaa välillä myös roskaposti kansio, oman jäsenmaksun maksaminen onnistuu myös KITI:ssä.

Laitan tähän mukaan linkin, jotta pääsette vielä nauttimaan Pistejään tunnelmasta.

Hallitus


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279