eMotorsport valmennus polkaistu käyntiin

Kymmenkunta lasta ja nuorta huoltajineen kokoontuivat keskiviikkona 23.11.2022 eMotorsport valmennuksen aloituspalaverin tiimoille.

Seuran hankkimat laitteet kiinnostivat kovasti ja kuten alunperin tarkoitus olikin, homma käynnistyi tutustumisella erilaisiin peleihin ja niiden hallintaan.

Jatkotoimet

Valmennusohjelma jatkuu joulukuussa, nyt ilmoittautuneiden huoltajille on perustettu WhatsApp ryhmä jossa mahdollisimman joustavasti pyritään löytämään tarkempi ajankohta.

Vuoden 2023 puolella, valmennusohjelma jatkuu viikottain eri päivinä, eli esim. ensimmäisellä viikolla maanantai toisella viikolla tiistai ja kolmannella keskiviikko…

Tällä pyritään siihen, että mahdollisimman moni pääsee paikalle ja toisaalta myös siihen, että ohjainlaitteiden pariin pääsee odottelematta.

Valmennusohjelman ilmoittautumislinkki ei ole enää käytössä, mutta toimintaan saa edelleenkin tulla uusia lapsia ja nuoria mukaan.

Mikäli et vielä kuulu huoltajien WhatsApp ryhmään pyydä lisätietoja Markku Huhtaselta numerosta 0400 233 766.

eMotorsport


Tähän toimintaan on saatu OKM:n seuratoiminnan kehittämistukeaNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279