Strategiatyö käynnistyi

Hallituksen toimesta on käynnistetty strategiatyö seuran kehittämiseksi sekä tulevaisuuden haasteiden selättämiseen. Tämän johdosta kerholle kokoontui keskiviikkona 26.2.2020 hallituksen määrittelemä strategiatyöryhmä, hallituksen jäsenten ja puheenjohtajan lisäksi.

Keskustelu aloitettiin seuran tarkoituksen ja toiminta-ajatuksen ympäriltä (Missio), puheissa peilattiin myös yhdistyksen voimassa olevia sääntöjä. Työryhmän jokainen henkilö kirjasi myös toiminnan kipupisteet, joita työryhmätyöskentelynä pureskeltiin ja niihin määriteltiin lääkkeitä.

Samalla työryhmä määritteli seuramme arvot, joita voidaan hyödyntää niin päätöksenteossa, kuin suuntaa valittaessa.

Tampereen Urheiluautoilijat ry:n arvot

  • Yhteisöllinen
  • Uudistuva
  • Turvallinen

Tilaisuus oli antoisa ja ajatuksia herättävä, kilpailijajäsenten sanat otettiin erityisen tarkkaan huomioon. Kipupisteissä havaittiin yhtäläisyyksiä, lääkkeet niihin otetaan nyt toiminnassa jokaisella tasolla käyttöön.

Strategiatyöpaja jatkuu vielä huhtikuussa, jolloin työryhmä kokoontuu uudelleen. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille osallistujille antoisasta ja rakentavasta illasta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279