Kuka olet ”Nortti” Lehtinen?

– Kuka olet ja miten olet aikoinaan liittynyt Tampereen Urheiluautoilijoihin?

Nortti Lehtinen on nimeni, liityin Kaanaan radan rakentamisen alkaessa. Olin siihen aikaan tiehöylän kuljettajana Tampereen kaupungilla joten rakensin tiet, pysäköintialueet ja itse varsinaiset radat. Aikaa siihen meni monta kesää.

– Kerro miten sinun mielestäsi autourheilu seuratasolla on kehittynyt ja muuttunut liittymisajankohdasta alkaen?

Seuratasolla ollaan ikävä kyllä taannuttu. Ennen oli paljon enemmän kisoja ja muita tapahtumia, esim. kilpa-auto näyttelyitä ja muita juhlia useita kertoja vuodessa. Oli laskiaisriehaa, risteilymatkoja ja mm. maaliskuun maukujaiset,  lokakuussa pidettiin sitten lopettajaiset.

– Mitä kaikkea olet tehnyt TamUa:ssa?

Olen uponnut, mutta ylösnoussut. Rakentanut vessoja sekä tyhjentänyt niitä, olen toiminut myös järkkärinä, ratamestarina, kilpailunjohtajana, tuomarina, turvapäällikkönä jne. sekä seuran hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana.

– Mielestäsi suurimmat haasteet kilpailuiden järjestämisessä nykypäivänä?

Talkooporukan motivointi ja yleensä tekijöiden saaminen eri tehtäviin.

– Muisto, mikä sinulle tulee päällimmäisenä mieleen kun astut Turjankadun kerhotiloihin?

Kaikki hauskat juhlat, myös omat 50v ja 60v pippalot.

 

Kuka olen – sarja esittelee Tampereen Urheiluautoilijoiden jäseniä Internet – sivullamme 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279