Jäsentiedote 1-2024 19.3.2024

**TamUA:n hallitus 2024, pj. Markku Huhtanen, jäsenet Antti Hirvonen, Toni Mäkinen, Heikki Helin, Pekka Järvenpää, Tommi Vainioinen ja Jyrki Joensuu, varajäsenet Jarkko Helenius, Rami Salonen ja Toni Sinkkonen.

Hallituksen varapuheenjohtaja Heikki Helin ja hallituksen sihteeri Antti Hirvonen.

Jarkko Helenius nimettiin Nuorisovastaavaksi vastaamaan eMotorsportista.

**TamUA:n kevätkokous pidetään to 25.4.2024 klo 18.30 alkaen kerholla, käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

**Jäsenmaksut, jos maksamatta, kannattaa nyt hoitaa ajan tasalle muista, että paperi laskuihin tulee laskutuslisä 5 €, joten hoida AKK:n Kiti-palvelussa.

https://www.autourheilu.fi/kilpailijat/kilpailijalisenssit/jasenmaksulaskut-2024/

**eMotorsport valmennukset jatkuvat kerran viikossa, kuten 2023.

**Kevät kauden avaus pidetään kerholla makkaraa grillaten, kun lumet sulaa, päivämäärä ilmoitetaan, kun varmistuu.

**Jäsenille järjestetään myös seminaari, teemana minkälaiset uudet toimitilat ja Pistejäälle korvaava formaatti, päivämäärä ilmoitetaan, kun sopiva ajankohta löytyy.

**Pitkästä aikaa oli myös Hämeen alueen kevätkokous 13.2.2024, nyt alkaa olla taas vähän tekemisen meininkiä.

**Kerholle uusittiin tuolit, nyt olisi tarjolla vanhat muovituolit (ihan kohtuu kuntoisia vielä) jos kenellä tarvetta saa hakea kerholta, niitä on kai yli 20 kpl, eikä maksa mitään, yhteys puheenjohtajaan.

**JV-korttien kertauskoulutus, osalla menossa vanhaksi, HLU:lla on koulutus huhtikuulla 10-11.4.2024, tässäkin yhteys puheenjohtajaan, seura maksaa koulutuksen. Kaksi henkilöä meiltä on nyt ainakin menossa kertaamaan.

**Hämeen alueella on myös suunnitteilla Järjestyksenvalvojan peruskurssi, siitä tietoa, kun varmistuu.

**Hallitus on myös päättänyt lähteä tekemään MM-rallin Västilän EK:ta lauantaina 3.8.2024. Tähän tekemiseen tarvitaan kaikki TamUA:n jäsenet, joten varatkaa kalenteristanne aika tälle tekemiselle. Tästä lisää kevään mittaan, osa teistä on jo rekrytoitu ja palavereja tulee kevään mittaan. Tarve on yli 100 tekijää, tekijöitä tulee myös TamUA:n ulkopuolelta.

Puheenjohtaja on allekirjoittanut sopimuksen erikoiskokeen tekemisestä AKK:n kanssa 18.3.2024.

**Pitkäaikainen ainaisjäsenemme Esko Pyymäki on menehtynyt äkillisesti 9.3.2024, hänen muistoaan kunnioittaen.

Hallitus


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279