TamUA – 1994

Puheenjohtajana jatkaa Erkki ”Nortti” Lehtinen.

TamUA saa ”oman” moottoriurheilukeskuksen. Neuvottelujen tuloksena kaupungin vapaa-aikalautakunta ja TamUA solmivat Kaanaan 5-vuotisen hoito- ja kehittämissopimuksen. Kunnossapitoa vastaan saadaan oikeus mainosmyyntiin ja radan vuokraukseen.

Kartingradan ensimmäisessä kalenterikilpailuissa heinäkuussa nähdään Senior-100 luokassa mm. Matti Alamäki, Jari Koiranen. Koulutusillassa kerholla opastaa Kalle Jokinen.

Uusi aluevaltaus on Jäähallin parkkipaikalla Tampereen I Autoslalom, keiloja kierretään Arto Grönroosin hoidellessa tahtipuikkoja. Ahvenistollekin matkataan, ei ratakisaan, vaan pelastamaan EM-Rallicrossia yhdessä AKK:n, Hesan ST-Tallin ja HmlUA:n kanssa. ”Kimppakyyti” helpottaa tekemistä, mutta aika ajaa Suomessa rallicrossin ohi eikä tulos ole kehuttava.

Kesoil-rallissa törmätään ”kierrätykseen”, arvona on tällä kertaa ”vain” naisten-SM, Cumuluksesta käynnistyvä ralli ei nelivetoja kunnioita.

Naisten SM Kesoil-ralli voittajapari Tiina Tikkinen – Eija Seitz, Ford Escort RS 2000.

Pistejäällä vaihteeksi liikaakin pakkasta ja jäätalvi myös Näsijärvellä. Jässäreiden ohella opastetaan yleisöä jarrutus- ja väistöliikkeissä, harjoittelijoita jonoksi asti. Kaanaaseen valmistuu parikilometrinen ralliharjoitustuspätkä – aluksi vain talvikäyttöön.

Toukokuussa mukana Hämeenpuiston Liinkuntaa koko perheelle-tapahtumassa karting- ja pienoisautojen voimin. Kilpa-autonäyttely tällä kertaa Tammer-Autossa, 7 Seinähullua ryydittää menoa, kun Susanna Lampinen valitaan Motor Racing Girliksi.

Suomen mestareita Esa Schroderus Super Salooneissa ja Markku Kuusijärvi Production Salooneissa, Pasi Lähteenmäki Saabien talvimestari.

Tämä teksti on TamUA:n historiikistä 1956-1996

1994 Pistejää ajettiin Pyynikin Urheilukentällä.

Voittaja Jorma Viitala AL-Härmä VW 411


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279