Tamulit ”autourheilijan karkkikaupassa”

Kiitokset Luxury Collection´in Miika ja Esa !

Rapiat parikymmentä valveutunutta tamualaista noudatti kutsua tutustua ”autourheilijan karkkikauppaan” Luxury Collectioniin Lempäälän Marjamäessä.

Tapahtuman avauksena oli tarjolla tulokahvin ohella siedätyshoitoa illan aiheeseen, kun täpötäydessä esittelyhallissa loistivat toinen toistaan upeammat Mc Larenit, Maseratit, Lamborghinit, Porschet, Ferrarit ja ehkä kaiken kruunu, suorastaan taivaallinen AC Cobra.

Hengityksen näkemästämme tasaannuttua, Luxury Collection´in Miika Toivonen ja Esa Schroderus loivat katsauksen yrityksen historiaan ja urheiluautokaupan näkymiin sekä yrityksen tarjoamiin moninaisiin palvelumahdollisuuksiin niin auton hankinnassa kuin sen ylläpidossa. Oli mukava kuulla, että tässä melko kapea-alaiselle asiakaskunnalle suuntautuvassa erikoisautokaupassa Pirkanmaa sijoittuu kärkisijoille. Aiemmin varsin luutuneet suomalaiset verokäytännötkin ovat pikkuhiljaa muokkautumassa suvaitsevammiksi, toki tällä sektorilla töitä tehdään edelleen.

Saimme myös lyhyen raportin Miikan matkasta Time Attack MM-kilpailuihin Australiaan. Ennakko-odotukset olivat hyvät, mutta tekniikkalaji on tekniikkalaji, moottoririkko iski jo lämmittelykierroksella hihnavaurion seurauksena. Tämä ei miestä kuitenkaan lannistanut, ensi vuonna kuulemma yritetään uudestaan.

Seuraavaksi siirryimme tutustumaan yrityksen korjaamo- ja huoltotiloihin, jotka on toteutettu tarkoin Ferrarin asettamien speksien mukaan. ”Tohtorille” tuleva ajokki joutuu ensin vastaanottotarkastukseen jolloin selvitetään alustavasti taudin laatu ja tarvittavat toimenpiteet. Tästä ajokki siirretään varsinaiselle toimenpideosastolle kun taas ”saattaja” ohjataan viereiseen odotustilaan, missä hänellä on vapaassa käytössä mm. internet-yhteys.

Siirtyessämme varsinaisen korjaamon puolelle se ensi silmäyksellä vaikutti enemmän poliklinikalta kuin autokorjaamolta. Siinä ja siinä etteivät hätäisimmät jo alkaneet riisua kenkiä jaloistaan.  Kaikki työkalut olivat tarkoin piilossa kaapeissa, eikä irto-osia näkynyt missään, eri työvaiheissa olevia ajokkeja nostureilla kylläkin.

Enemmän kuitenkin katse kiinnittyi vastaseinällä olevaan ajoneuvoriviin, jonka helmenä hehkui miljoonan euron arvoinen, 50-luvun lopun täysin entisöity, punainen Mercedes 300 SL avourheiluauto. Toki jokusia saattoi viehättää enemmän vihreä E-tyypin V12 Jagge tai vaikkapa tummanpuhuva, muhkean ajattomasti muotoiltu Bentley Coupé. Täytyy sanoa..anteeksi nyt vaan.., mutta näiden rinnalla rivistössä olleet upeat Ferrarit näyttivät suorastaan tavanomaisilta.

Korjaamokierroksen jälkeen saatoimme vielä hetken ns.”kuolata” myyntihallin kesäunelmia, kunnes oli aika kiittää Miikaa ja Esaa sekä astua pimeään syysiltaan todeten, että ei olla, ei, missään Rivieralla vaan marraskuisessa Suomessa ja alla edelleen se sama kolkutin jolla paikalle tuli saavuttua.

Teksti ja kuvat: OOVEE

………………………………………………

TamUA:n jäsenille jäsenilta keskiviikkona 15.11.2017 klo 18.00 Lempäälässä.

Tutustutaan Luxuru Collectioniin RealParkissa.

Tarjolla myös pullakahvit.

Eikä haittaa jos et ole vielä TamUA:n jäsen, voit liittyä paikan päällä.

https://www.luxurycollection.fi/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279