LCR järjestelytmk tiedote 2

Lake City Rally – Pengonpohja 2021 sunnuntaina 16.5.2021

Järjestelytoimikunta on aloittanut toimintansa uudelleen Pentti Pyykön johdolla ja kokoontui kokoontumisrajoitteet huomioiden Teams – palaverin ääreen tiistaina 26.1.2021. Käsiteltiin muutokset toimihenkilöiden osalta sekä muisteltiin, mihin alkukeväällä 2020 jäätiin.

Työtä jatketaan seuraavien asioiden parissa tiiviisti:

  • Kilpailun säännöt, jatketaan työstämistä
  • Lupa-asiat reitin osalta, laitetaan uudelleen vireille
  • Reitin osalta pieniä muutoksia, tehdään ajosuunnan kääntö vain kerran (ensimmäisen ajokerran jälkeen suunnanvaihto, kaksi seuraavaa ajokertaa samaan ajosuuntaan)
  • Ajanotto/tuloslaskenta
    • Päädyttiin, että ei kehitetä omaa systeemiä vaan ostetaan palveluna ==> riskitekijöiden minimoimiseksi ja ohjeistuksien tekemisen työllistämisen vähenemisenä
  •  Tehdään kaikki suunnitelmat siltä pohjalta, että rajoitustoimet ovat voimassa kilpailun ajankohtana toukokuussa 2021
  • Vaikka kilpailun järjestäminen edellyttää erilaisia toimenkuvia ja tehtäviä, pyritään kuitenkin toimimaan yhdessä ja ”oma virka” ei vaikuta ennakkotyöhön ohjaavassa merkityksessä
    • Autetaan niissä toimissa omasta tehtäväkuvauksesta huolimatta, missä apua kulloinkin tarvitaan

Päädyttiin myös siihen, että lähdetään tässä vaiheessa keräämään kaikki halukkaat mukaan tekemään kilpailua. Vaikka olisit estynyt su 16.5.2021, ennakkotyötä on.

Isoin henkilöstötarve tietenkin kohdistuu varsinaiseen kilpailupäivään, otathan yhteyttä ja ilmaise halukkuutesi osallistua kilpailun järjestämiseen.

ystävällisin terveisin, LCR järjestelytoimikunta

Kysymyksiinne antaa vastauksia sekä ilmoittautumisia mukaan voi antaa;

Pentti Pyykkö pentti.pyykko (at) saunalahti.fi 0400 650032
Toni Mäkinen toni.t.makinen (at) gmail.com 040 3022550
Markku Huhtanen markku.huhtanen (at) gmail.com  0400 233766
Rami Lehtimäki rami.lehtimaki (at) saunalahti.fi 050 532 0712
Jyrki Joensuu jyrki.joensuu (at) saunalahti.fi  0400 999 058

Artikkelikuva: Tommi Hakala (Jyväskylän Suurajot 1986, EK 22 Pengonpohja)

Tampereen UA aloitti strategiatyön helmikuun lopulla 2020 jonka yhteydessä määriteltiin seurallemme arvot: Uudistuva, yhteisöllinen ja turvallinen.
Osana yhteisöllisyyden (sekä osaltaan myös uudistumisen) toteutumista, koettiin avoin tiedottaminen tärkeäksi, tämän johdosta hallituksen jäsentiedotteen lisäksi myös toimikunnat julkaisevat tiedotteita toiminnastaan.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279