Kiinnostaako virtuaali eRALLY tai eRATA urheilu?

eRALLY tai eRATA.  

Lisenssin myöntämisen ehtona on AKK:n jäsenseuran jäsenyys. eMotorsport-kilpailuihin voi osallistua myös AKK:n kansallisen kilpailijalisenssin haltija.Lisenssin haltijat ovat oikeutettuja kilpailemaan AKK-Motorsport ry:n virallisessa eMotorsportin SM-sarjassa ja sen osakilpailuissa. Lisenssin myöntämisen ehtona on AKK:n jäsenseuran jäsenyys. Lisäksi kilpailuun osallistuminen vaatii sarjajärjestäjän hyväksymien debytanttikilpailujen suorittamisen hyväksytysti. eMotorsport-kilpailuihin voi osallistua myös kansallisen kilpailijalisenssin haltijat.

Sim Racing eSM 2019 -sarja

Sarja on Suomen elektronisen urheilun liiton SEUL ry:n virallinen suomenmestaruussarja sekä AKK-Motorsport ry:n virallinen virtuaalisen autourheilun suomenmestaruussarja. Tämän karsintasarjan tulosten perusteella kutsutaan kilpailijat myöhemmin tänä vuonna järjestettävään livefinaaliin.

Kilpailijalla on oltava voimassa oleva pelaajalisenssi (hinta 5€, tai AKK:n kilpailijalisenssin haltijalle ilmainen),, sekä kilpailijan on oltava Finnish Sim Racing Association ry:n tai muun AKK-Motorsport ry:n jäsenseuran jäsen. Jos jäsenyyttä ei vielä ole, riittää että liittyy jäsenseuraan sarjan ilmoittautumisen auki ollessa. TamUA:n jäseneksi voi liittyä täältä ja osaltamme riittää, että jäsenhakemus on sisällä ja jäsenmaksu maksettu.

Simulaattorina on iRacing sekä autona toimii Formula Renault 3.5. Vapaat säädöt, ei polttoainerajoitusta.

https://www.autourheilu.fi/lajit/emotorsport/
Lisätiedot eSM 2019 -sarjasta: https://simracing.fi/kaudet/63

—————————

Finnish Sim Racing Association ry järjestää 28.4. alkavan virtuaalisen autourheilun SM-sarjan, Sim Racing eSM -sarjan yhteistyössä AKK-Motorsport ry:n sekä Suomen Elektronisen Urheilun Liiton SEUL ry:n kanssa. Samalla Finnish Sim Racing Association ry liittyy AKK:n jäsenseuraksi. – AKK-Motorsport ry on erittäin iloinen saadessaan Finnish Sim Racing Association ry:n jäsenseurakseen ja samalla aloitettavasta yhteistyöstä Sim Racing eSM -sarjan toteutuksessa, kertoo lajipäällikkö Henrik Frank. – FISRA on toiminut Sim Racingin eri kilpailujen ja kilpasarjojen osaavana toteuttajana jo pitkään, ja seuran toteuttama eSM-sarja on saavuttanut vuosien varrella vankan suosion lajin harrastajien keskuudessa. AKK-Motorsportilla ollaan innoissaan eSM-sarjasta.

https://www.moottoriurheilu.tv/virtuaaliautourheilun-sim-racing-esm-2019-sarjalle-sm-arvo/

AKK – eMotorsport-lisenssi 20€
https://www.autourheilu.fi/palvelut/lisenssit-2019/hinnasto/

Lisätietoja myös BTBfin RALLYsim btbfinrallysim(at)gmail.com / Ville


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279