Jäsentiedote 5-2022 1.6.2022

**Nuorison digivalmennus.
–hallitus on käynnistänyt ajosimulaattorien hankinnan
–nyt ollaan ”rekrytoimassa” kerholle ajoiltojen valvojia, pari jäsentä on jo ilmoittautunut mukaan, mutta vielä mahtuisi toinen pari, jos olet kiinnostunut niin tule ensi maanantaina kerholle Turjankatu 1 suunnittelupalaveriin (6.6.2022) klo 18.30, ajoillat aloitetaan syksyllä.
**Flying Finn Tour kiertue tullaan järjestämään elokuun loppupuolella tai syyskuun alussa joku lauantai tai sunnuntai. Tehdään yhteistyössä Pirka ry:n kanssa.
**Nyt sitten mitataan jäsenistön aktiivisuutta osallistua toimintaan
–meiltä on pyydetty Secto Rally Finland Rapsulan EK:t 12 ja 16 tekemään jakso 14.
(Rapsulan EK on yhdistelmä vanhaa Kakaristoa ja Arvajaa). Aika on siis lauantai 6.6.2022.
–hakusessa on jakso päällikkö (johon on jo lupautunut Heikki Helin)
–lisäksi tarvitaan JV:tä 4 kpl
–liikenteenohjaajia 6 kpl
–safetyjä 4 kpl
–yhteensä 15 henkilöä
Allekirjoittanut ja Pekka Järvenpää kerää porukan kasaan ja nyt olisi toivomus, että saataisiin sähköpostilla vastauksia pikimmiten: tamua@tamua.fi, jotta säästyttäisiin puhelinrumbalta joka on aikaa vievää hommaa meiltä kaikilta. Osallistumisesta maksetaan kohtuullinen korvaus, kuljetukset paikalle katsotaan myöhemmin, Heikki Helin tuo asuntovaunun paikalle taukotuvaksi.
Rapsulan EK:t 12 ja 16
-sulkuaika klo 6.15 – 19.45 (ajetaan kahteen kertaan)
————————————–
Toinen pyyntö:
–Autoglym-ralli pyytää meiltä 18.6.2022 Sappeeseen apuja, Sappeessa sijaitsee huoltoparkki.
Tarve 2+2 henkilöä huoltoparkki sisään-AT ja huoltoparkki ulos-AT. Jos olet halukas lähtemään näihin talkoisiin laita viesti tamua@tamua.fi tämän viikon aikana.
Hallitus

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279