Jäsentiedote 4-2022 30.4.2022

Jäsentiedote 4-2022 / 30.4.2022

**10.4.2022 olimme mukana kokoperheen Moottoriurheilu teemapäivillä, päivän järjesti Kart In Club Sarankulmassa. Meillä oli siellä mahdollisuus ajattaa ja esitellä myös RC-autoja Heikki Helinin johdolla.

RC-kuskeistamme paikalla oli myös Miko Teponoja ja Panu Vehniäinen. Paikalla oli myös ulkotiloissa meidän kilpakuskejamme, Simo Rauhala Mini One V1600 rata-auto, Antti Hirvonen jokkis-kupla ja Toni Sinkkonen Historic Datsun 100 A.

Kart in Clubilla kävi koko päivän lapsiperheitä, joten tapahtuma oli onnistunut.

**Tampereen kaupungin toiminta-avustusta tullaan saamaan 1000 €.

Kulttuurirahastolta historiikin rahoitukseen ei saatu tukea (oli jo kolmas yritys).

**Kevätkokous pidettiin keskiviikkona 27.4.2022, päätettiin tilien hyväksymisestä ja vuosikertomuksesta.

Kokouksen päätteeksi pidettiin kevätkauden avaus maggaraa grillaten.

**KV-kartanlukijavalmennusta on toteutettu Janne Fermin ohjauksessa, myös Samu Vaaleri on ollut mukana.

Osa-I / 14–15.3 valmennettavia oli 6, heistä valmennettavista Kroatian MM-rallissa oli mukana

Reta Hämäläinen, Enni Mälkönen ja Samu Vaaleri.

Osa-II / 29.4. valmennettavia oli 10

Syksylle suunnitellaan kansallista kartanlukijavalmennusta.

**TamUA on nyt saamassa OKM:n Seuratoiminnan kehittämistukea toisella yrittämällä, tuki on 15.000 € ja tuella hankkitaan 3 ajosimulaattoria, ralli-, rata-, ja lasten simulaattorit, seuran pitää myös itse laittaa hankintaan omarahoitusosuus, joka on 25 %. Virallinen päätös tulee toukokuun aikana ja OKM maksaa tuen toukokuussa. Nyt kartoitetaan, millaisia simulaattoreita on tarjolla, yksi vaihtoehto on OverPower Rovaniemeltä.

Nyt vihdoin päästään järjestään nuorille toimintaa e-Motorsportin tiimoilla ja samalla tavoitellaan nuoria uusia jäseniä seuraamme. Tarkoitus olisi, että kerran viikossa kerholla olisi ohjattua ja opastettua simulaattoreilla ajoa, avoimien ovien periaatteella, tietenkin myös seuran nykyiset jäsenet pääsevät treenaamaan simulaattoriajoa.

https://overpower.gg/fi/

https://www.autourheilu.fi/seuroille/digirigi-hanke/

**Olemme myös saaneet järjestettäväksemme AKK:n Flying Finn Tour tapahtuman, joka pitää järjestää syyskuun loppuun mennessä. Tapahtuma järjestetään yhdessä Pirkanmaan Karting ry:n (Pirkan) kanssa he tuovat paikalle Karting-autot ja TamUA hoitaa RC-autot ja ajosimulaattorit. Paikka on vielä hakusessa, yksi ajatus on, että tapahtuma järjestettäisiin Kauppakeskus Ratinassa tai jossakin vastaavassa missä liikkuu paljon lapsiperheitä.

https://www.autourheilu.fi/uutiset/flying-finn-tour-2022-hae-flying-finn-tapahtuman-jarjestajaksi/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279