Jäsentiedote 2-2023/ 5.2.2023

**Hallituksen järjestäytymiskokous 19.1.

Varapuheenjohtajana 2023 jatkaa Heikki Helin, hallituksen sihteerinä Antti Hirvonen, raha ja talous Markku Huhtanen, jäsenrekisteri Minna Myllymäki, nuorisovastaava nimetään myöhemmin.

**Tietoa jäsenmaksuista 2023, laskuissa eräpäivävirheitä.

Paperiset jäsenmaksulaskut on lähetetty 31.1.2023 kaikille niille jäsenille, jotka eivät ole jäsenmaksulaskuaan maksaneet lähetyspäivään mennessä KITI-järjestelmässä tai sähköpostitse lähetetyn laskun kautta.

Järjestelmävirheen vuoksi lähetettyihin jäsenmaksulaskuihin on muodostunut erikseen asetetun eräpäivän sijasta alkuperäinen eräpäivä, joka saattaa olla vanhentunut laskun saapuessa asiakkaalle. Laskun voi maksaa laskussa olevilla maksutiedoilla vanhentuneesta eräpäivästä huolimatta. Laskuista ei lähde Liiton puolesta muistutuslaskuja eikä niitä lähetetä perintään.

Tiedote löytyy: https://www.autourheilu.fi/uutiset/paperiset-jasenmaksulaskut-lahetetty-31.1.2023-laskuissa-erapaivavirheita/

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa!

Jenni Kuisma AKK Seurapalvelusihteeri

**TamUA:n jäsenmaksuja edelleen maksamatta runsaanlaisesti, hoitanette helmikuun aikana ajan tasalle.

———————

**TamUA:n jäsenmäärä on kasvanut joulu-tammikuun aikana n.20 henkilöllä, kaikki uudet jäsenet Tervetuloa TamUA:n toimintaan mukaan!

 

**45.Tampereen Pistejäärata ajetaan keskiviikkona 22.2.2023 (mikäli saadaan riittävä jääkerros Pyynikille, jäädyttäminen on aloitettu) varapäivä 8.3.2023.

Pistejään tekijöiden kokous kerholla huomenna maanantaina 6.2.2023 klo 18.00 alkaen, nyt on hyvä tilaisuus tulla tekemään Pistejäätä Pyynikille ja samalla pääset seuramaan kilvanajoa, joten tule huomenna kerholle.

Tarkoitus olisi laittaa Pyynikille 3 makkaragrilliä, tekijöitä grilleille vielä kaivataan, jos olet halukas tuleen grillimestariksi, niin ota yhteys allekirjoittaneeseen. Tarve on 3–4 henkilöä/ grilli.

——————————

**TamUA:n karttureista

-Esapekka Lappi ja Janne Ferm TamUA ajaa täyden MM-rallisarjan

-Mikko Heikkilä ja Samu Vaaleri TamUA ajaa täyden EM-rallisarjan

-Juha Salo ja Kristian Temonen TamUA ajaa Ralli-SM sarjaa, ovat kahden osakilpailun jälkeen 2. sijalla.

**Rallin harjoittelupätkä jäsenille on edelleen hakusessa, kaksi edellistä tiekuntaa on vetäytynyt sopimusvaiheessa.

**Kysymys, kilpailijoiden matkakorvaukset, hallitus päätti, että ei voida maksaa.

Sen sijaan hallitus päätti, että menestyminen kilpailuissa huomioidaan. Päätös on, että maksetaan TamUA:n kilpailijalisenssi seuraavalle vuodelle, kun sijoittuu SM-sarjassa sijoille 1–3 ja EM/MM-sarjan osakilpailussa sijoille 1–3.

**TamUA:n kevätkokous pidetään 27.4.2023

 

Hallitus


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279