Hallituksen jäsentiedote 9/2020

Jäsentiedote 9/2020
*Pikkujoulut 12.12.2020 jouduttiin perumaan Koronan takia, palkitsemiset hoidetaan keväällä jossakin sopivassa kohtaa, ehkä kevätkokouksen 2021 yhteydessä.
*Jouluinen Take Away on neuvoteltu jäsenistön ostettavaksi, tilaukset ja nouto Ravintola Zipatta Tehdaskartanonkatu 22 Tampere Lielahti Hiedanranta, tilaukset Miia Kuitunen P. 050-5644648 tai s-postilla miia.kuitunen@skapper.fi. Take Awayn hinta 15 €/ annos, maksu käteisellä tai kortilla, pakattu rasioihin kuumat ja kylmät erikseen. Tilaus edellisenä päivä.
*Pistejään järjestelyt aloitetaan, Tampereen kaupungilta saatu lupaa ajaa Pyynikin Urheilukentällä, järjestelytoimikunnan pj:ksi valittu Pentti Pyykkö, hän kerää tekijät sitten kasaan: Pistejää olis tarkoitus ajaa helmikuulla 2021. Tämä kisa on tietenkin kiinni säästä ja pandemiasta.
*TamUA:n vakuutukset on kilpailutettu, säästöä tulossa 2021 n.800 €.
*OKM seuratoiminnan kehittämistukea haettiin, hakemus jätetty 17.12.2020 päätös tulee huhtikuun 2021 loppuun mennessä.
Syyskokouksessa hyväksyn toimintasuunnitelman mukaisesti TamUA:n tulevaisuus on nuorissa
– tämä näkyy myös kehittämistuen hakemuksessa vahvasti:
– lyhyesti alla tiivistetysti suunnitelma hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi – kuinka hanke organisoidaan käytännössä:
eMotorsport/pienoisautoilu moduuli:
Tarkoituksena on madaltaa kynnystä aloittaa autourheilun harrastaminen, kerhotilojen yhteyteen sijoiteltaisiin tuen myötä pelikoneita, joilla lapset ja nuoret pääsisivät osallistumaan erilaisiin eMotorsport kilpailuihin joissa voi voittaa ajopaketin peinoisautoilun pariin.
Tarkoitus on myös hankkia kilpailukykyisiä RC-autoja lasten ja nuorten käyttöön. Pyritään vuokraamaan nimellisellä vuokralla Tampereen kaupungilta tai muulta yhteisöltä 300 – 400 m2 tilat, tilaan rakennetaan kilpailukykyinen rata lasten/nuorten käyttöön. Ratoja tarvitaan talvikäyttöön sisärata, sekä kesäkäyttöön asfalttirata.
Rallin kartanlukija – valmennus moduuli:
Tarkoituksena on perustaa kartanlukijoiden asiantuntijafoorumi, johon on helppo tulla mukaan ja kehittyä kyseisiin tehtäviin tehtävässä jo kokeneempien ja menestyneiden valmennuksessa.
Nuorten ajotaitojen kehittäminen moduuli:
Tarkoituksena olisi ajotaidon ja liikenneturvallisuuden parantamiseksi järjestää kohderyhmälle ajotaito tapahtumia.
*Syyskokouksessa keskusteltiin neuvoa antavasti:
Aiheena TamUA:n omaisuus, hallitus selvitti Turjankadun tilannetta, TamUA omistaa Iidesjärven Liiketalo Oy:n osakkeista 16,08 %, jotka jollain aikataululla tulee realisoitavaksi ja silloin on tarve uudelle toimipisteelle, osakkeiden myynnistä on tehty esisopimus.
Käytiin keskustelua Rallirannasta ja sen realisoinnista. Enemmistö oli sillä kannalla että Ralliranta voidaan realisoida sillä ehdolla, että saatavalle kauppahinnalle löytyy sijoituskohde joka tukee TamUA:n toimintaa, uudet kerhotilat – toimisto – varasto – korjaamo. Myynnillä ei ole kiire, joten hallitus tarjoaa sitä vuokralle 1.4.2021 alkaen jäsenistölle viikkovuokralla tai vuosivuokralla. Hallitus tekee Rallirannasta kaikille jäsenille jäsen postituksen tammikuulla. Viikkovuokra kesä-heinä-elokuussa 2021 tulee olemaan 500 €/ viikko.
*Jäsenmaksu laskutus ensi vuodelle on tehty, eräpäivä 31.12.2020. Jäsenmaksu 30 €/hlö, perhejäsen 45 € ja nuorisojäsen 15 €, liittymismaksua ei peritä. Ainaisjäseneksi ei voi enää 1.1.2021 alkaen liittyä.
*Uuden hallituksen järjestäytymiskokous ti 12.1.2021 kerholla klo 17.00.
HYVÄÄ JOULUA JA RAUHALLISTA UUTTA VUOTTA !
Hallitus

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tamua/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279